Kurikka 3.4.

Sunnuntaina 3.4 lähdimme pääosin isompien luokkien kanssa kisailemaan Kurikkaan Pohjanmaalle. Kyseessä oli seuramme viimeinen Frivolten-karsintakilpailu. Aamupäivällä Jenni Silfverberg kilpaili 1. luokassa ainoana bouncelaisena ja onnistui molemmissa sarjoissaan upeasti. Jenni toi Espooseen pronssia saaden omat ennätyspisteensä 72,465. Tyttöjen 2. luokassa Bouncen voimistelijat valtasivat viisi ensimmäistä sijaa, voittajana Isa Hietala. Hopea ja pronssi menivät Iina Kurjenojalle ja Anniina Yrjölälle.

Poikien toisen luokan voitti ylivoimaisesti Sakke Koskenala tehden siistit sarjat ja liikkeissään upeat avaukset. Toiseksi kiri Akseli Talvasto ja pronssia tässä luokassa otti Hektor Dahlberg. Poikien 3. luokassa Elias Tervo voitti jälleen kilpakumppaninsa tehden luokkansa korkeimmat vaikeusasteet. Tyttöjen 4. luokassa alle 14-vuotiaissa ensimmäistä kertaa kilpaillut Iitu Laaksonen sijoittui hienosti hopealle. Luokan voitti LTV:n Silja Syrjälä. Vilma Parkkonen kilpaili ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Valitettavasti jo aikaisemmin viikolla treenikuntoa vähentänyt sairaus jatkui vielä sunnuntaina, minkä takia Vilma teki kaksi huomattavasti helpotettua sarjaa. Ajatusvirheen takia Vilma teki ensimmäisessä sarjassaan vain 9 liikettä, jonka takia pisteet alenivat huomattavasti. Luokan voitti comebackin tehnyt Eerika Jouppila.

Bouncen voimistelijat osallistuivat myös synkrokilpailuun, jossa Anniina ja Jenni ottivat hienosti kultaa 1. luokassa, Iina ja Elli 2. luokassa sekä Sakke ja Oskari poikien toisessa luokassa. Hyvin vähäisestä treenaamisesta huolimatta tuplaminitrampoliinikilpailussa Hektor ylsi kovassa seurassa kolmannelle sijalle ja Elias oli kilpailun viides.

Seuraavan kerran bouncelaiset kilpailevat 1. ja 2. luokissa Tuusulassa ensi lauantaina. Iitu ja Vilma pääsevät esittämään osaamistaan televisioitavassa SM-kilpailussa 15.4 Jyväskylässä. Seuramme valmentaja Sara Parpala toimii trampoliinivoimistelun SM-kisan kommentaattorina selostaja Tapio Suomisen rinnalla.