Voimisteluseura BOUNCE Espoo

Voimisteluseura BOUNCE Espoo ry on espoolainen trampoliinivoimisteluun erikoistunut urheiluseura.

Seuran nimi, BOUNCE (Voimisteluseura BOUNCE Espoo), tarkoittaa muun muassa ponnistusta ja pomppua. Lajin pariin löytäneet käsittävät termin myös rentona yhteisenä olemisena – yhteenkuuluvuutena. Sana kuvaa lajiamme hyvin; trampoliinivoimistelu on korkeuksissa tehtäviä, hallittuja ja turvallisia temppuja, nautittavaa harrastamista, mutta myös erittäin haastavaa ja pitkäjänteisyyttä vaativaa kilpa- ja huippu-urheilua.

Seuran tarkoituksena on edistää jäsenistönsä liikuntaa ja tarjota eri-ikäisille, erityisesti lapsille ja nuorille, mahdollisuus harrastaa monipuolista voimistelua ja liikuntaa harrastus-, kilpa- ja huippu-urheilutasolla harrastajien edellytysten ja tarpeiden mukaisesti. Seuran valikoimaan kuuluu kaksi trampoliinivoimistelun lajia: trampoliini (yksilö- ja synkrotrampoliini) ja tuplaminitrampoliini eli DMT (double mini trampoline).

Ohjaajamme ovat saaneet koulutuksen trampoliinivoimisteluun ja heillä on kokemusta eritasoisten ryhmien ohjaamisesta. Valmentajamme ovat lajiin erikoistuneita ja koulutettuja – useimmilla heistä on lisäksi trampoliinivoimistelun kilpatausta.

BOUNCEN ARVOT: turvallisuus, laatu, hauskuus ja yhteisöllisyys

Tule mukaan opettelemaan hauskan harrastuksen perusteet tai oppimaan lisää!

 

LISÄTIETOJA BOUNCEN TOIMINNASTA:

BounCen toimintalinja 

BounCen säännöt

BounCen tietosuojakäytänteet