Tietoa BounCen harrastajalle

JOKAINEN BOUNCEN HARRASTAJA SAA SÄHKÖPOSTITSE KAUDEN ALUSSA TIEDOTTEEN, JOSTA LÖYTYY KOOTTUNA TÄRKEIMMÄT ALKAVAA KAUTTA KOSKEVAT TIEDOT. VARMISTATHAN, ETTÄ OLET SAANUT TIEDOTTEEN JA LUKENUT SEN HUOLELLA LÄPI ENNEN ENSIMMÄISIÄ HARJOITUKSIA.

Harjoituspaikka

Kutojantie 12, Espoo. Ks. tarkemmat ohjeet kohdasta ”harjoituksiin saapuminen”.

Harjoitusajat

Harjoitusajat voitte tarkistaa kirjautumalla osoitteeseen: http://old.bounce-espoo.fi/seura/ilmoittautuminen/ Täällä näette tiedot ryhmästä/ryhmistä, johon/joihin olette itsenne tai lapsenne ilmoittanut. Kaudella on keskimäärin 15 harjoituskertaa, riippuen viikonpäivästä.

Mahdollisina juhlapyhinä, loma-aikoina ja BounCen tapahtumapäivinä ei ole harjoituksia. Tarkista pyhät, lomat ja tapahtumat sähköpostitse saamastasi tiedotteesta.

Jos harjoitukset joudutaan perumaan seurasta johtuen (esim. ohjaajan sairastuminen), ne korvataan myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Ohjaajien yhteystiedot

Salla Salmijärvi, p. 045 1205320, salla@bounce-espoo.fi (harraste- ja seuratoiminnan koordinaattori)

Aleksi Dahlman, p. 045-8887338, aleksi@bounce-espoo.fi

Marleena Malkki, p. 040 1205112, marleena@bounce-espoo.fi (kilpapuolen valmennuspäällikkö)

Milla Hokkanen, p. 040 5156606, milla@bounce-espoo.fi

Nea Perälä, p. 040 3561605, nea@bounce-espoo.fi

Ella Korhonen, p. 040 1864777, ella.a.korhonen@gmail.com

Peppi Salminen, p. 044 3160900, peppi@bounce-espoo.fi

Väinö Lallukka, 045 1367361, vaino.lallukka@gmail.com

Kiia Kukkonen, 044 204 6775, kiia.kukkonen@gmail.com

Louna Laiho, 044 031 4050, lounaelaiho@gmail.com

Lilli Rossi, 044 988 8480, lillirossi33@gmail.com

Ida Aulaskoski, 045 848 0558, iaulaskoski@gmail.com

Leirit ja kurssit

BounCe järjestää loma-aikoina leirejä ja kursseja harrastajille sekä muille trampoliinivoimistelusta kiinnostuneille.

Pukeutuminen ym.

Hyvä harjoitteluasu on t-paita, joustavat housut ja sukat tai tossut. Pitkät hiukset on pidettävä kiinni. Taskuissa ei saa olla tavaraa, eikä purkkaa saa syödä harjoituksissa. Saliin ei saa tuoda eväitä eikä muita juomia kuin vettä. Mahdolliset eväät voi syödä hallin yläkerrassa vierashuoneessa. Ethän jätä arvotavaroita pukuhuoneisiin.

Turvallisuus

BounCen harjoitustilaan ei saa mennä ennen harjoitusten alkua eikä silloin, kun ohjaaja ei ole paikalla. Seuran vakuutus on voimassa vain harjoiteltaessa seuran ohjaajan johdolla. Trampoliinivoimistelu on turvallinen laji, mutta harjoittelu edellyttää turvaohjeiden noudattamista.

Vakuutus

Kaikki harrastevoimistelijat (myös aikuiset) on vakuutettu Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksella (lisätietoa www.voimistelu.fi, hae jumppaturva). Vakuutus sisältyy seuran jäsenmaksuun, joka maksetaan kalenterivuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Vuonna 2020 jäsenmaksu on 30€.

Vakuutus ei ole voimassa oheisharjoittelijoilla tai muilla yksityistunnin varanneilla.

Kuvauslupa

Kuvauslupa tarkoittaa, että BounCe ja sen yhteistyökumppanit saavat julkaista tunnistettavan kuvan tai videon (ilman nimeä) harrastajasta omissa kanavissaan. Kuvauslupa on kysytty jokaiselta vuoden 2017 aikana ja jälkeen mukaan ilmoittautuneelta rekisteröitymisen yhteydessä. Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, pyydämme sinua kirjautumaan jäsenrekisteriin ja täydentämään omien tietojen kohdalle sallitteko kuvaamisen, kiitos! Jäsenrekisteriin pääsette osoitteesta: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?OmanSeuranID=234

Vanhemmat

Vanhemmille on odotustila hallin aulassa. Annetaan voimistelijoille harjoittelurauha salissa.

Lajiin tutustuminen, paikan peruuttaminen ja poissaolot

Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia sitoumuksetta kaksi kertaa (kahden viikon sisällä). Paikan voi peruuttaa kahden harjoituskerran jälkeen. Tällöin jo maksettu harjoitusmaksu palautetaan, mutta jäsenmaksu pidätetään. Peruutus tapahtuu ilmoittamalla s.postitse osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi. Jos harrastus keskeytetään kolmannen harjoituskerran jälkeen, pois jäävien harjoitusten maksua ei palauteta muutoin kuin lääkärintodistuksen perusteella.

Harjoituksista poisjäännistä pitää ilmoittaa ohjaajalle tekstiviestillä mieluiten hyvissä ajoin ennen harjoitusta. Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä. Pidempiaikaisesta sairaudesta aiheutunut poissaolo voidaan hyvittää lääkärintodistuksen perusteella. Kauden ensimmäisten harjoitusten poissaolosta voi ilmoittaa osoitteeseen: salla@bounce-espoo.fi

Jos harrastaja on ilmoittamatta poissa harjoituksista kolme peräkkäistä kertaa, hänen katsotaan luopuneen paikastaan ryhmässä. Jos harrastaja lopettaa kesken kauden, tästä pyydetään ilmoittamaan osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi.

Tasolta toiselle siirtyminen

Ohjaajat arvioivat jokaisen harrastajan tason kauden lopussa ja olemme yhteydessä niihin harrastajiin, joiden tulisi vaihtaa tasoa. Pääosin ryhmät pyritään pitämään samoina ja muuttamaan koko ryhmän taso kerralla. Tekemistä sovelletaan ryhmissä jokaisen oman tason mukaan tietystä ryhmän tasonimestä huolimatta. Tasoryhmistä voitte lukea lisää nettisivuiltamme: harrastetoiminnan kevät 2020 / lapsille ja nuorille.

Tervetuloa mukaan trampoliiniharrastukseen!