Tiedote / harrastetoiminnan kesä

Ilouutisia kesätoiminnan osalta – kesäleirit ja aikuisten kurssi toteutuvat!

Voimisteluliitto tiedotti viime viikolla Suomen hallituksen linjauksiin perustuen, että liikuntaharjoitukset sallitaan sisätiloissa 1.6. alkaen maksimissaan 50 hengen ryhmissä hygienia- ja väljyyssääntöjä noudattaen. BounCen hallitus kävi pitkän keskustelun kesätoiminnan toteutuksesta ja etenkin lasten leirien turvallisuutta mietittiin paljon. Lopulta katsottiin, että tämänhetkisen tiedon valossa sekä leirit että aikuisten kurssi voidaan järjestää.

Viranomaisten ohjeita seurataan jatkuvasti ja toteutusta harkitaan uudelleen, mikäli tilanne sitä vaatii. Jos leiri tai kurssi joudutaan vielä perumaan, tiedotamme ilmoittautuneita ja palautamme maksetut osallistumismaksut.

Aluehallintovirasto ja Voimisteluliitto eivät vielä ole julkaissut tarkempia ohjeita kesäharjoittelua koskien, mutta lähtökohtana toiminnassa käytetään nykyisiä ohjeita ja kunkin leirin tai kurssin osallistujat ohjeistetaan BounCen toimesta erikseen voimassa olevien ohjeiden mukaan ennen toiminnan alkua. Toiminnan sisältöön joudutaan tekemään joitakin muokkauksia, jotta toiminta on mahdollisimman turvallista. Näistä tiedotetaan osallistujia jokaisen leirin tai kurssin osalta erikseen. Leirien osallistujamäärä on laskettu 16 osallistujaan ja aikuisten kurssin osallistujamäärä on 12.

Lisätietoja leireistä löydät täältä ja aikuisten kurssista täältä.