AIKUISTEN TRAMPOLIINIKURSSI

Espoon Kilossa kesällä 2020

BounCen aikuisten tramppakurssi totetuu! Viranomaisten ohjeita seurataan jatkuvasti ja toteutusta harkitaan uudelleen, mikäli tilanne sitä vaatii. Koronatiedote kesätoiminnasta luettavissa täältä. (Päivitetty 13.5.)


TRAMPOLIINIVOIMISTELUA IHAN JOKAISELLE

Luvassa on trampoliinivoimistelua kivalla fiiliksellä ja oman taitotason mukaan edeten. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat sekä kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Uusille kokeilijoille kurssi on loistava mahdollisuus tutustua lajiin ja oppia perusliikkeet turvallisesti oikealla tekniikalla. Pihatrampalla voi sitten yllättää naapurit! 🙂 Jo pidempään harrastaneille tässä on loistava mahdollisuus hioa uusia taitoja kuntoon.

PAIKKA JA AIKATAULU

Harjoitukset pidetään BounCen salissa Kilossa (Kutojantie 12). Harjoituksia on yhteensä viisi kertaa 1,5h. Harjoituskerrat ovat
-ti
2.6. klo 18-19.30
-to
4.6. klo 18-19.30
-ti 9.6. klo 18-19.30
-to
11.6. klo 18-19.30
-ti 16.6. klo 18-19.30

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssin hinta on 70e. Uusille kokeilijoille tulee kurssimaksun lisäksi maksettavaksi BounCen jäsenmaksu (30e/2020), joka sisältää vakuutuksen. Ilmoittautuminen aukeaa to 14.5. klo 10.

LISÄTIETOJA

Otathan mukaan joustavat vaatteet, sukat tai tossut ja juomapullon.

Paikan peruuttaminen:Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssin peruutuksesta alle viikko ennen kurssin alkua veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruttaa alle viikko ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Väliin jäävät kurssikerrat hyvitetään vain lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua kurssille! Flunssaoireisilta ei poikkeuksellisesti vaadita lääkärintodistusta hyvitykseen.

Huom. mikäli kurssi joudutaan koronatilanteen vuoksi perumaan, tiedotamme ilmoittautuneita ja palautamme maksetut kurssimaksut.

TERVETULOA POMPPIMAAN!