Aikuisten harrasteryhmät ja kuntoiluhuone


AIKUISTEN HARRASTERYHMÄT

Aikuiset voivat harrastaa lajia omissa, motivoituneissa ryhmissään. Aikuisten harjoitukset etenevät yksilöllisesti jokaisen oman taitotason mukaan. Samassa ryhmässä voi olla jo pitkään lajia harrastaneita sekä uusia tulokkaita. Laji sopii aikuisille erinomaisesti; uuden oppiminen sekä liikuntamuodon hauskuus ja tehokkuus yhdistyvät aikuisten harjoituksissa. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lihaskunto- tai venyttelyosiosta.

Katso aikuisryhmien aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä!

KUNTOILUTILA VANHEMMILLE

BounCen uudelta hallilta, osoitteesta Kutojantie 12, löytyy kaikkien hallissa toimivien seurojen yhteinen kuntoilutila. Kuntoilutila on ensisijaisesti tarkoitettu huoltavaa harjoittelua tekevien kilpaurheilijoiden käyttöön. Tilaa saavat kuitenkin käyttää myös bouncelaisten vanhemmat sillä välin kun lapset ovat harjoituksissa.  Kuntoilutilasta  löytyy: käsipainoja, tanko, kuminauhoja, vatsalihaspenkki, mattoja, keppejä ja kahvakuulia eli monipuolisesti välineitä lihaskunto- ja kehonhallintaharjoitteluun. Varsinaisia kuntosalilaitteita ei ole. Kuntoilutila on auki lasten harjoitusten aikaan.

Vuonna 2020 BounCe haluaa kannustaa vanhemmat liikkeelle ja kuntoiluhuone on maksutta kaikkien bouncelaisten vanhempien käytössä! Kuitenkin niin, että annetaan etuoikeus pääkäyttäjille eli seurojen urheilijoille!