Hei,

olen Merja – liikuntaneuvoja ja varhaiskasvatuksen opettaja samassa paketissa. Suoritin luonto- ja terveysliikuntaan painottuvan liikunta-alan perustutkinnon Lapin urheiluopistossa vuosina 2008–2011. Tämän jälkeen työskentelin kaksi vuotta BounCen harrastetoiminnan vastaavana ja ohjaajana. Jatkaessani opintopolkuani siirryin vuonna 2013 vaikuttamaan BounCen hallitukseen ja tuomaroimaan trampoliinivoimistelukilpailuja. Valmistuin Helsingin yliopistosta kasvatustieteiden kandidaatiksi keväällä 2016 ja siitä lähtien olen opettanut alle kouluikäisiä lapsia päiväkodeissa ympäri pääkaupunkiseutua unohtamatta kuitenkaan BounCen seuratoimintaa. Minulta löytyy tanssitaustaa ja nykyään harrastan ilma-akrobatiaa perhe-elämäni ohessa.

Olen käynyt trampoliinivoimistelun tason 1 ja 2 tuomarikoulutukset, joten saan tuomaroida kaikkia luokkia kansallisissa kilpailuissa. Olen tarkkasilmäinen voimisteluliikkeiden yksityiskohtien ja ns. puhtaiden suoritustekniikoiden osalta niin tuomarina kuin myös ohjaajana toimiessani. Opetustyössä pidän tärkeänä monipuolisen, laadukkaan ja tavoitteellisen toiminnan tarjoamista sekä positiivisen pedagogiikan hyödyntämistä oppimisprosesseissa. Erityisosaamiseni painottuu alle kouluikäisten lasten kehityksen, kasvatuksen ja oppimisen alueille.

Syksystä 2019 lähtien työskentelen BounCella osa-aikaisesti kehittämis- ja toimistotehtävien, tuomaritoiminnan sekä laskutuksen parissa. Näihin liittyvissä asioissa ja muissa mahdollisissa yhteistyökuvioissa otathan yhteyttä minuun sähköpostitse: merja@bounce-espoo.fi.