MiniNinjat ja temppuaamu

MINININJAT TEMPPU- JA TRAMPPAKERHO (4-6 -vuotiaille)

MiniNinjojen temppu- ja tramppakerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen kautta. Tavoitteena on opetella muun muassa kierimistä, kiipeämistä, tasapainoilua ja kuperkeikan tekoa. Lisäksi harjoitellaan trampoliinivoimisteluun valmistavia taitoja minitrampoliinilla sekä kokeillaan isolla kilpatrampoliinilla hyppimistä. Lapset harjoittelevat lähtökohtaisesti itsenäisesti, ilman omaa aikuista. Ryhmä valmistaa erinomaisesti trampoliinivoimistelun harrasteryhmiin (alkaen 7v.).

Katso minininjojen aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä!

TEMPPUAAMUT (1-6 -vuotias ja aikuinen)

Vauhdikas temppurata, trampalla pomppimista, kiipeilyä, leikkimistä ja paljon muuta mukaansa tempaavaa tekemistä! Temppuaamussa touhutaan vapaamuotoisesti yhdessä oman aikuisen kanssa. Meillä saa juosta ja peuhata! Lapset ovat oman aikuisen valvonnassa ja vastuulla, järjestäjän puolesta ei ole vakuutusta.

Osoite Kutojantie 12, Kilo. Sisäänkäynti sisäpihalta, seuraa BounCe-opasteita. Temppuaamuun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Hinta on 5e/perheen ensimmäinen lapsi ja 3e/saman perheen toinen ja sitä seuraavat lapset. Aikuiset ilmaiseksi lasten kanssa. Maksu käteisellä paikan päällä.

Syksyn 2020 temppuaamujen ajankohdat eivät vielä ole tiedossa.

Huom. vain alle kouluikäisille!