Koko perhe pomppii -ryhmä

  • LIIKUNNALLINEN HARRASTUS, JOSSA KOKO PERHE VOI OLLA MUKANA!
  • KEHONHALLINTA JA LIHASKUNTO KEHITTYVÄT HUOMAAMATTA!
  • TUNTI VIIKOSSA LIIKUNNAN ILOA JA HIKI PINTAAN HAUSKALLA TAVALLA!

Koko perhe pomppii -ryhmään ovat tervetulleita niin vanhemmat kuin lapsetkin. Aiempaa taustaa voimistelusta tai trampoliinivoimistelusta ei tarvita, vaan jokainen harjoittelee oman tasonsa mukaisesti. Ryhmässä harjoitellaan voimisteluliikkeitä, trampoliinivoimistelun perustaitoja, akrobatiaa ja kehonhallintaa. Harjoituspaikkana toimii BounCen sali Espoon Kilossa, osoite Kutojantie 12.

Treeneissä ryhmä jaetaan trampoliiniharjoittelua varten pienempiin harjoitusryhmiin osallistujien iän mukaan:
AIKUISET: trampoliinivoimistelu / kehonhallinta
n. 8-11 -VUOTIAAT: trampoliinivoimistelu / perusvoimistelu / akrobatia
n. 6-7 -VUOTIAAT: temppuradat / perusvoimistelu / trampoliinikokeilu

Lisäksi luvassa on koko ryhmälle yhteistä tekemistä!

Katso Koko perhe pomppii -ryhmien aikataulu ryhmäkalenterista ja hinnat sivultamme kohdasta harjoitusmaksut. Ilmoittautumaan pääset täältä! Lue alla olevat ohjeet ennen ilmoittautumista:

Perheen toinen vanhempi kirjautuu BounCen jäsenrekisteriin. Vanhempi ilmoittaa itsensä ryhmään ”Koko perhe pomppii” ja valitsee maksuvaihtoehdoista koko perheelle sopivan osallistujamäärän. Tästä syntyy lasku koko perheen osallistumisesta. Lisäksi vanhempi luo alikäyttäjätilit (tai kokonaan uudet tilit) mahdolliselle toiselle vanhemmalle ja lapsille. Hän ilmoittaa myös kaikki nämä ryhmään ”Koko perhe pomppii” ja valitsee maksuvaihtoehdoista kohdan ”Perheenjäsenten ilmoittaminen, ei laskua”.
ELI LOPULTA KAIKKI PERHEEN JÄSENET OVAT ILMOITTAUTUNEENA RYHMÄÄN.

Perhebouncing

Perhebouncing on vapaa tramppavuoro perheille. Varaa perheellesi oikea kilpatrampoliini käyttöön tunniksi ja vietä kiva liikuntahetki yhdessä perheen kanssa! 

Perhebouncing-vuoro pidetään BounCen salilla osoitteessa Kutojantie 12, Espoo. Varattavissa on neljä trampoliinia eli mukaan mahtuu neljä perhettä. Salissa on tramppojen lisäksi temppurata, joka on kaikkien perhebouncing-vuorolaisten käytettävissä. Paikalla on ohjaaja, joka valvoo sääntöjen noudattamista. Varsinaista opetusta ei ole.

Syksyn perhebouncing -vuorot eivät vielä ole tiedossa.