AVOIN TYÖPAIKKA: LASTEN LIIKUNNAN KOORDINAATTORI

Tervehdys Voimisteluseura BounCelta! Olemme trampoliinivoimisteluun erikoistunut, Espoon Kerassa toimiva urheiluseura. Järjestämme voimistelutoimintaa eri ikäisille ja tasoisille liikkujille taaperoista aikuisiin ja harrastetasolta kansainväliselle kilpatasolle. Seurassamme käynnistyy syksyllä Liikkuen läpi lapsuuden -hanke, jonka painopisteenä on alle kouluikäisten ja alakoululaisten lasten toiminnan kehittäminen ja lisääminen.

Etsimme joukkoomme Lasten liikunnan koordinaattoria vastaamaan hankkeen toteutuksesta ja toiminnan vakiinnuttamisesta hankkeen jälkeen. Koordinaattorin vastuualueisiin kuuluvat:

-vauva- ja taaperoperheiden toiminta
-päiväkoti- ja alakouluikäisten lasten ja heidän perheidensä toiminta
-aamu- ja iltapäivätoiminta sekä yhteistyö päiväkotien ja koulujen kanssa
-alakoululaisten loma-aikojen leiri- ja kurssitoiminta

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti suunnittelua ja kehittämistä, organisointia ja käytännön toteutusta sekä viestintää ja yhteistyötä eri tahojen kanssa. Noin puolet työajasta on ryhmien ohjaamista. Lisäksi aikaa on varattu perehdytykseen ja tarvittaviin koulutuksiin. Pienessä organisaatiossa koordinaattori pääsee osallistumaan monipuolisesti erilaisiin tehtäviin ja rakentamaan seuran tulevaisuutta yhdessä muiden työntekijöiden ja seuran johdon kanssa. Työnkuvasta sovitaan tarkemmin valittavan työntekijän kanssa.

Valittavalta työntekijältä edellytämme kiinnostusta lasten liikunnan edistämiseen, aiempaa kokemusta lasten liikunnan ohjaamisesta ja liikunta-alan, opettajan tai varhaiskasvatuksen opinnot. Erityisliikunnan osaaminen katsotaan eduksi. Meitä ei haittaa, vaikkei trampoliinivoimistelu vielä olisi sinulle tuttua. Tärkeintä on, että viihdyt lasten kanssa ja hallitset lasten ohjaamisen perusteet! Iloinen asenne, omatoiminen ja vastuullinen ote sekä hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot ovat eduksi tehtävässä.

BounCen toiminnan arvoja ovat turvallisuus, hauskuus, laatu ja yhteisöllisyys. Toiminnassa huomioidaan jokainen osallistuja arvokkaana yksilönä ja luodaan kannustava ilmapiiri. Harjoittelussa painottuvat monipuolisuus ja liikunnan ilo. Näiden arvojen mukaista toimintaa edellytämme myös lasten liikunnan koordinaattorilta.

Lasten liikunnan koordinaattorin työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ sisältää vaihtelevasti päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä (sopimuksen mukaan) ja työsuhde alkaa 3.8.2020.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi 14.6.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tiedustelut: Harraste- ja seuratoiminnan koordinaattori Salla Salmijärvi, p. 045 120 5320, salla@bounce-espoo.fi

Voimisteluseura BounCe Espoo ry
Kutojantie 12, 02630 Espoo
http://old.bounce-espoo.fi/

——

Hakemusten ja muiden työnhakuprosessiin liittyvien tietojen käsittely:
Työnhakijan luovuttamia tietoja käytetään vain työnhakuprosessin läpiviemiseen. Työnhakija hyväksyy BounCen tietosuojaselosteen ehdot lähettämällä hakemuksensa. Tietosuojaseloste luettavissa tästä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työn aloittamista.

Lasten liikunnan koordinaattorin palkkaamiseen on saatu Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki.