Liikuntatunteja Espoon 3.-6. ja 7.-9. -luokkalaisille

Espoon 3.-9. -luokan opettaja, varaa meiltä KULPS-liikuntatunti luokallesi!

Trampoliinivoimistelu ja akrobatia kehittävät loistavasti muun muassa kehonhallintaa, voimaa ja notkeutta. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita, sillä jokainen harjoittelee omalla tasollaan. Hauska yhdistelmä tarjoaa mahdollisuuden oppia aivan uusia taitoja ja saada onnistumisen kokemuksia. Yhdessä tekemällä kehitetään vuorovaikutustaitoja ja kannustavan ilmapiirin myötä rakennetaan positiivista suhtautumista liikunnalliseen elämäntapaan.

Varaukset ja lisätiedot: salla@bounce-espoo.fi / 045 120 5320
Järjestäjä: Espoon kaupunki ja Voimisteluseura BounCe Espoo ry

Mikä ihmeen KULPS!?

KULPS! -kulttuuri- ja liikuntapolku johdattaa espoolaiset peruskoululaiset kotikaupungin kulttuuri- ja liikuntatarjonnan sekä kirjastopalveluiden pariin. KULPS! on peruskoululaisille maksuton osa opetusta ja kulttuuri- ja liikuntakasvatuksen väline. Elämykselliset oppimisympäristöt, uudet kokemukset sekä itse tekeminen ja tutkiminen tukevat ja vahvistavat oppimista.

Liikuntapolulla tutustutaan eri liikuntalajeihin ja -paikkoihin. Valtava lajikirjo luo mahdollisuuden tutustua myös aivan uusiin, muuten ehkä vaikeasti saavutettaviin liikuntalajeihin. Jokaiselle koululaiselle löytyy laji, joka tuottaa iloa ja onnistumisen tunteita. Positiivinen kosketus liikuntaan voi laajentaa oppilaiden kokemusta liikunnan mahdollisuuksista ja tukea harrastuksen löytämistä.

Huom. liikuntatunnin voi varata myös valinnaisen liikunnan ryhmälle tai muulle oppilasryhmälle. Tällöin tunti ei kuulu KULPSiin vaan koulu tai oppilaat maksavat itse osallistumisen.