AVOIN TYÖPAIKKA: HARRASTEOHJAAJA

Olemme Voimisteluseura BounCe Espoo ry, trampoliinivoimisteluun erikoistunut urheiluseura. Meillä on huikea ohjaajien tiimi, joka vastaa lasten, nuorten ja aikuisten harrastetoiminnan valmennuksesta. Seuran jatkuvan kasvun myötä tiimimme kaipaa lisävahvistusta. Oletko sinä uusi tiimimme jäsen?

Meitä ei haittaa, vaikkei trampoliinivoimistelu vielä olisi sinulle tuttua. Tärkeintä on, että olet halukas oppimaan! Aiempi kokemus ohjaamisesta urheiluseurassa on avuksi ja liikunta-alan koulutus sekä voimistelu-, parkour- tai muu vastaava lajitausta katsotaan eduksi. Reipas ja positiivinen asenne, vastuullinen ote työntekoon ja halu kehittyä ohjaajana ovat edellytyksiä tiimiin pääsylle.

Meiltä saat tarvittavat koulutukset ja tuen ohjaamisen opetteluun.  Pääset tekemään tärkeää työtä lasten ja nuorten liikunnan eteen ja saat monipuolista kokemusta ohjaamisesta ja urheiluseuratoiminnasta. Lisäksi tiimimme jäsenenä pääset tietysti hyppimään trampalla ja nauttimaan hauskojen työkavereiden seurasta.

Toimenkuvaasi kuuluvat:

– erilaisten harrasteryhmien ohjaaminen (omat ryhmät + sijaistukset)

– salilla vierailevien kouluryhmien ja iltapäivätoiminnan ohjaaminen mahdollisuuksien mukaan

– leirien ja kurssien ohjaaminen

– liikunnallisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen yhdessä muiden ohjaajien kanssa

Työaikasi ja työn aloitusajankohta on sovittavissa. Työ on päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä (sopimuksen mukaan). Sopii tehtäväksi esim. opintojen rinnalla.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi. Haku on jatkuvasti auki ja palkkaamme ohjaajia tarpeen mukaan.

Tiedustelut: Harraste- ja seuratoiminnan koordinaattori Salla Salmijärvi, p. 045 120 5320, salla@bounce-espoo.fi

Voimisteluseura BounCe Espoo ry
Kutojantie 12, 02630 Espoo
http://old.bounce-espoo.fi/

—-

Hakemusten ja muiden työnhakuprosessiin liittyvien tietojen käsittely:
Työnhakijan luovuttamia tietoja käytetään vain työnhakuprosessin läpiviemiseen. Työnhakija hyväksyy BounCen tietosuojaselosteen ehdot lähettämällä hakemuksensa. Tietosuojaseloste luettavissa tästä: Rekisteri-ilmoitus_työnhakuprosessi_2018.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työn aloittamista.