PM-kisainfo vapaaehtoisille 1. ja 2.9 klo 18.30->

BounCe ry järjestää yhteistyössä Voimisteluliiton kanssa trampoliinivoimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Otahallissa 18.10.2014. Tämä on seuralle suuri kunnia ja kisojen  toteuttamiseksi sujuvasti kutsumme mukaan vapaaehtoisia toimijoita viikonlopuksi 17. – 19.10.

Ensimmäinen vapaaehtoisille tarkoitettu tapahtumainfo järjestetään 1.9. ja 2.9., molemmat klo 18.30 alkaen Ruusutorpan koululla. Tilaisuuksissa kerromme tapahtumasta ja kartoitamme, millaisissa tehtävissä kisojen järjestelyissä ja itse kisatapahtumassa kukin olisi halukas toimimaan.

Tehtäviä on monenlaisia kahviotoiminnasta ja lipunmyynnistä marssittajiin, joukkueiden kuljettamisiin, roudaukseen sekä moneen muuhun. Haemme joukkoomme kaikenikäisiä, reippaita ja aktiivisia ihmisiä, joita kiinnostavat erilaiset tehtävät kansainvälisten urheilijoiden joukossa. Lajitietämys tai kielitaito ei ole välttämätön.

Palkkioksi kaikki vapaaehtoiset saavat kisapaidan ja työtodistuksen vapaaehtoisena työntekijänä toimimisesta sekä lauantaina tehtävissä olevat lounaan.

Jos kiinnostuit, kirjoita lyhyt hakemus, jossa kerrot itsestäsi, mm. kuka olet, minkälaiset tehtävät kiinnostaisivat, mahdollinen erityisosaamisesi sekä kielitaitosi. Lähetä hakemus osoitteeseen marleena@bounce-espoo.fi tai saavu vain paikalle infotilaisuuteen!

PM-kisasivut löydätte täältä
http://nc2014tra.com/?lang=fin

Kisaterveisin,

BounCen väki