Kilpailukausi avattu Kurikassa!

Sunnuntaina 28.10 avattiin trampoliinivoimistelun kisakausi Lakeuden Taitovoimistelijoiden järjestämissä kilpailuissa Kurikassa. BounCelta mukaan lähti yhdeksän voimistelijan joukkue. Joukkueesta 7 tyttöä kilpaili trampoliinilla elämänsä ensimmäistä kertaa.1. luokan tyttöjen taso oli korkea. Sarjat olivat toinen toistaan siistimpiä ja pisteitä ropisi tuomareilta. Tyttöjen 1. luokan voittoon itsensä hyppi Maija Hietto BounCesta pistein 51,300. Seuraavat sijat menivät Tampereen Voimistelijoille ennen BounCen Kiia Kukkosta, joka ylsi 19 kilpailijan joukossa 5. sijalle. Seuraavat bouncelaiset olivat Taru Hirvensalo 6., Emilia Kosteila ja Milla Hokkanen jaetulla 7. sijalla, Henrika Sievänen 10. ja Reea Eräheimo 12. Kaikki BounCen voimistelijat saavuttivat luokkanousupisteet 2. luokkaan, jossa kisaillaan keväällä.

3. luokassa Lilli Rossi saavutti hienosti pronssia ja 4. luokan alle 14-vuotiaiden tyttöjen luokassa Ella Korhonen hyppi itsensä kauniilla sarjoillaan neljänneksi. Myös valmentajamme Violetta Piasecki aloitti uransa trampoliinituomarina ja pärjäsi hyvin kokeneempien tuomarien rinnalla! Seuraavat kilpailut järjestetään Tampereella jo ensi sunnuntaina.

Paljon onnea kaikille menestyneille voimistelijoillemme ja tsemppiä tuleviin kisoihin!