Kevättiedote 2016

Harjoituspaikka: Ruusutorpan koulu, Leppävaara, os. Leppävaarankatu 24

Harjoitusaikanne voitte tarkistaa kirjautumalla osoitteeseen:
http://old.bounce-espoo.fi/seura/ilmoittautuminen/
Siellä näette tiedot ryhmästä/ryhmistä, johon/joihin olette ilmoittautunut.

Ohjaajien yhteystiedot:
Pedro Beato, puh. 045 8887338, pedro@bounce-espoo.fi
Taru Hirvensalo. puh. 044 5609585, taru.hirvensalo@gmail.com
Milla Hokkanen, puh. 040 5156606,
Eevi Koskinen, puh. 045 1029075, eevikoskinen14@gmail.com
Iitu Laaksonen, puh. 040 4165020, iitu@bounce-espoo.fi
Anne Laine, puh. 040 5652652, laine.anne93@gmail.com
Violetta Piasecki, puh. 050 4406472, violetta@bounce-espoo.fi
Nea Perälä, puh. 040 3561605, nea.perala@gmail.com
Samu Rantanen, puh. 041 5305563, samu@bounce-espoo.fi

Kevätkausi: 7.1. – 7.5.2015
Kaudella on keskimäärin 15 harjoituskertaa, riippuen viikonpäivästä (ks. alla).

Harjoituksia ei pidetä:
Pääsiäislomalla 24. – 28.3.2016.
Helatorstaina 5.5.2016

Juhlapyhistä tai niiden aatoista aiheutuvia vapaita ei korvata eikä niitä ajankohtia, jolloin koulun sali ei muuten ole käytettävissä lomien tai koulun oman toiminnan takia.

Jos tunti jää pitämättä seurasta johtuen (esim. ohjaajan sairastuminen), se korvataan myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Pukeutuminen ym.
Hyvään harjoitteluasu on t-paita, joustavat pitkät housut ja sukat. Pitkät hiukset on pidettävä kiinni. Taskuissa ei saa olla tavaraa, eikä purkkaa saa syödä harjoituksissa. Koulun sääntöjen mukaan saliin ei voi tuoda eväitä eikä muita juomia kuin vettä. Ethän jätä arvotavaroita pukuhuoneisiin.

Turvallisuus
Trampoliinille ei saa mennä ennen harjoitusten alkua eikä silloin, kun ohjaaja ei ole paikalla. Seuran vakuutus on voimassa vain harjoiteltaessa seuran ohjaajan johdolla. Trampoliinivoimistelu on turvallinen laji, mutta harjoittelu edellyttää turvaohjeiden noudattamista.

Vakuutus
Kaikki harrastevoimistelijat (myös aikuiset) on vakuutettu Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksella (lisätietoa www.voimistelu.fi, hae jumppaturva). Vakuutus sisältyy seuran jäsenmaksuun, joka maksetaan kalenterivuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Vuonna 2016 jäsenmaksu on 20€.

Vanhemmat
Salissa on paljon toimintaa, mutta ei katsomotilaa, joten pyydämme vanhempia tarvittaessa odottamaan voimistelijoita koulun aulassa.

Lajiin tutustuminen
Ryhmään paikan saanut voi käydä kokeilemassa lajia sitoumuksetta kaksi kertaa. Paikan voi peruuttaa kahden harjoituskerran jälkeen tai viimeistään 25.1.2016 mennessä. Tällöin harjoitusmaksu palautetaan, mutta jäsenmaksu pidätetään. Huoltaja voi tällöin itse poistaa lapsen ryhmästä ilmoittautumisohjelmassa. Jos harrastus keskeytetään kolmannen harjoituskerran jälkeen, pois jäävien harjoitusten maksua ei palauteta muutoin kuin lääkärintodistuksen perusteella.

Poissaolot
Harjoituksista poisjäännistä pitää ilmoittaa ohjaajalle tekstiviestillä mieluiten hyvissä ajoin ennen harjoitusta. Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä. Pidempiaikaisesta sairaudesta aiheutunut poissaolo voidaan hyvittää lääkärintodistuksen perusteella. Kauden ensimmäisten harjoitusten poissaolosta voi ilmoittaa osoitteeseen: info@bounce-espoo.fi

Jos harrastaja on ilmoittamatta poissa harjoituksista kolme peräkkäistä kertaa, hänen katsotaan luopuneen paikastaan ryhmässä. Jos harrastaja lopettaa kesken kauden, tästä pyydetään ilmoittamaan osoitteeseen info@bounce-espoo.fi

Tutustuthan myös huolella yhteisiin pelisääntöihimme:
http://old.bounce-espoo.fi/laji/harrastetoiminta/yhteiset-pelisaannot/

Tervetuloa mukaan trampoliiniharrastukseen!