Vuoden 2016 SM-mitalit jaettu Tampereella 24.4.2016!

Lauantaina 24.4.2016 kisattiin mitaleista trampoliinivoimistelun Suomenmestaruuskisoissa Tampereen Ikurissa. Suomenmestaruudesta kisattiin nuorten tyttöjen (7 voimistelijaa), juniori tyttöjen (6 osallistujaa) sekä juniori poikien (5 osallistujaa) sarjoissa.

Bouncen iloiset SM-kisaajat Jenni, Ella, Reea, Kiia ja Lilli.

Nuorten tyttöjen sarjassa Bouncen Ella Korhonen (80,045) nappasi kultaa lähes kolmen pisteen erolla toiseksi tulleeseen Bouncen Lilli Rossiin (77,370). Siitäkin huolimatta, että viimeisen liikkeensä jälkeen Ella laskeutui päätymatolle, josta seurasi yhteensä kolmen kokonaisen pisteen ylimääräinen vähennys. Tampereen voimistelijoiden Nea Markkula kiilasi kolmanneksi ennen Bouncen Reea Eräheimoa (76,325). Bouncen Kiia Kukkonen sijoittui viidenneksi pistein 76,325, Kiian hieno sarja päättyi valitettavasti tällä kertaa ensimmäisen kierroksen sarjan jälkeen päätymatolle.

Junioritytöissä Tampereen voimistelijat ottivat kaksoisvoiton, kultaa vei Lili Walta (87,475) ja hopealle Elsa Walden (86,270). Pronssille sarjan korkeimmilla vaikeusastepisteillä (9,90) Espoon telinetaitureiden Oona Tujula (82,235).

Lakeuden taitovoimistelijoiden Antti Tuuri vei ylivoimaisesti kultaa junioripoikien sarjassa pistein 86,635. Toiseksi Tampereen voimistelijoiden Juho Tavast (69,765) ja kolmanneksi Tuuri seurakaveri Robin Kallioniemi (69,735).

Nuorissa pojissa sekä seniorinaisissa kisattiin SM-kisojen yhteydessä, mutta osallistujien vähäisyyden vuoksi ei sarjoilla ollut SM-arvoa. Bouncen Jenni Silfverberg otti kultaa seniorinaisissa kahden ehjän sarjan jälkeen pistein 75.780.

SM-kisoissa jaettava jokavuotinen kiertopalkinto parhaiten kisoissa menestyneelle seuralle meni tänä vuonna Tampereen voimistelijoille, jotka saavuttivat kisassa 4 mitalia.

Kaiken kaikkiaan hienoa nähdä miten viimevuosien hyvä valmennus ja tyttöjen oma on nostanut kaikkien kisaan osallistuneiden Bouncelaisten sarjat aivan uudelle tasolle, innolla odotetaan mitä tulevat kisat niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin tuovat tullessaan!