Tilaa kesän marjat kotiisi helposti ja tuoreena – tuet BounCen kilparyhmien toimintaa!

Tilaamalla marjalaatikon osoitteesta marjatkotiin.fi osallistut kilparyhmiemme toiminnan tukemiseen. Tilatessasi tarvitset vain koodin: bounce

Uusi ja helppo tapa saada vastapoimitut tuoreet marjat suoraan kotiovellesi ja mahdollisuus tehdä hyvää eli tukea seuramme edustusryhmiäryhmiä kisa- ja leirimatkojen kustannuksissa. Jokaisesta tilaamastasi marjalaatikosta menee 3-4€ edustusryhmien hyväksi. Saat kotiovellesi ilman toimituskuluja mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa, karhunvadelmaa, puolukkaa, mustaherukkaa tai lakkaa. Marjojen toimitusajat vaihtelevat satokaudesta riippuen heinäkuulta syyskuulle.

Ohjaat tukesi kisaryhmille käyttämällä ostoskorissa seuraavaa koodia: bounce.

Marjatkotiin.fi toimii yhteistyössä lähialueen viljelijöiden ja poimijoiden kanssa sillä haluamme, että kotimaiset marjat ovat helposti kaikkien saatavilla. Marjatkotiin.fi osoitteessa voit tutustua marjojen tuottajiin, ja näet heistä kattavan esittelyn. Vastapoimitut tuoreet marjat haetaan aamulla ja toimitetaan viileässä kotiovellenne. Jokaisessa laatikossa on tuoreustakuu ja näet toimitetun laatikon alkuperän. Sinun ei tarvitse kuin valita haluamasi marjat ja toimitusajankohta!

Kauppa on auki 15.5 – 30.9.2016 välisenä aikana. Marjojen toimitukset alkavat 1.7 pe ja loppuvat 30.9. Marjojen tarkat toimitusajat löytyvät tuotesivuilta. Käy siis tilaamassa kesän marjat suoraan kotiisi osoitteesta www.marjatkotiin.fi sinulle sopivana ajankohtana!

marjatkotiin.fi esite