BounCen voimistelijat avasivat kisakautensa Tampereella – tuloksena huima mitalisaalis!

Sunnuntaina 2.10. järjestettiin Tampereen Voimistelijoiden syyskisat Ikurin liikuntahallissa. Tampereella kisattiin trampoliinilla yksilö- ja synkroluokissa 1-4 sekä DMT:llä kaikissa ikäluokissa. BounCen voimistelijat osallistuivat trampoliinin yksilö ja synkrokilpailuihin ja tuloksena oli 13 mitalia, joista 7 kultaista. Aikamoinen kisakauden avaus!

1 luokan tytöissä BounCen Emma Karinen nappasi hopeaa ja Helmi Ahlroos sijoittui sijalle 7.  Synkrokisasta tytöt saivat kaulaansa hopeiset mitalit. Kilpailut olivat Helmin ensimmäiset ja onnistuneesti lähti kilpaura käyntiin! 🙂

Aarni Säily nappasi kultaa poikien 2 luokassa neljän kilpailijan joukosta ja Kaisa Makkonen puolestaan vei tytöissä kirkkaimman mitalin yhteensä viiden kilpailijan joukosta.

Nea Perälä voitti hienosti kultaa 3 luokan tytöissä jättäen taakseen neljä muuta kilpailijaa. Pojissa Evert Pawli sijoittui neljänneksi.

4 luokan nuorten tyttöjen kilpailu oli BounCen voimistelijoiden keskinäistä kamppailua. Finaalissa kulta meni Reea Eräheimolle, hopea Kiia Kukkoselle ja pronssi Ella Korhoselle. Neljännelle sijalle sijoittui Lilli Rossi.

4 luokan seniorinaisten kisa oli niin ikään BounCen voimistelijoiden välinen taisto. Kultaa nappasi Jenni Silfverberg ja hopeamitalin sai kaulaansa Milla Hokkanen.

4 luokan nuorten tyttöjen synkrokisassa kullan veivät BounCen Kiia Kukkonen ja Ella Korhonen. Hopeaa saivat Lilli Rossi ja Reea Eräheimo. 3 luokan tytöissä puolestaan kultaa saivat BounCen Milla Hokkanen ja Nea Perälä.

Tarkemmat tulokset näet täältä.

Seuraavaksi edessä ovat PM-kilpailut Tanskassa 14.-16.10. Toivotaan, että tämä kilpailu sekä edessä oleva kahden viikon treenijakso siivittävät kilpailijamme yhtä hyviin tai vieläkin parempiin suorituksiin pohjoismaalaisten kilpakumppanien seurassa!

Suomessa kilpailijamme nähdään seuraavan kerran BounCen isännöimissä kilpailuissa Leppävaarassa lauantaina 5.11. Tervetuloa kannustamaan voimistelijoita yhä huimempiin suorituksiin!