PM-kisaraportti – Tanska, Vejen 15.10.2016

PM-kilpailut onnistuivat BounCen voimistelijoiden osalta loistavasti ja tuliaisiksi saatiin kaksi hopeista ja yksi kultainen mitali sekä hurja määrä omia piste-ennätyksiä!

Ella Korhonen toi BounCelle ja koko Suomelle hopeisen PM-mitalin junioriluokasta hienosti onnistuneella kisasuorituksella. Ella teki uuden henkilökohtaisen piste-ennätyksen 2. sarjassa ja lentoajassa. Karsinnan jälkeen Ella lähti finaaliin kuudennelta sijalta, mutta nousi toiselle sijalle esittäessään finalisteista täydellisimmän sarjan. Onneksi olkoon Ella!

Junioriluokassa kisasivat Ellan lisäksi myös BounCen Lilli Rossi ja Reea Eräheimo. Lilli teki uuden henkilökohtaisen piste-ennätyksen sarjan vaikeudessa sijoittuen 15:nneksi ja Reea puolestaan teki uuden henkilökohtaisen piste-ennätyksen 2. sarjassa sekä sarjan vaikeudessa tuloksena 18:s sija.

Senioreissa BounCen Milla Hokkanen teki henkilökohtaisen piste-ennätyksen sarjan lentoajassa ja sijoittui kymmenenneksi.

B-luokissa BounCen voimistelijat nappasivat hienosti mitaleita, kun Jenni Silfverberg voitti alle 17-vuotiaat tytöt tehden uuden henkilökohtaisen piste-ennätyksen 2. sarjassa sekä kokonaispisteissä ja Kiia Kukkonen sai hopeaa alle 14-vuotiaiden sarjassa tehden uuden henkilökohtaisen piste-ennätyksen 1. ja 2. sarjassa sekä kokonaispisteissä. Hienoa tytöt!

Lisäksi B-luokkien alle 17-vuotiaissa Nea Perälä saavutti 10. sijan tehden henkilökohtaisen piste-ennätyksen 2. sarjassa sekä lentoajassa ja alle 14-vuotiaissa Kaisa Makkonen sijoittui 14:nneksi tehden uuden oman piste-ennätyksen 1. ja 2. sarjassa, lentoajassa sekä kokonaispisteissä.

Poikien B-luokan alle 14-vuotiaissa Aarni Säily teki ensimmäisissä kansainvälisissä kilpailuissaan uuden henkilökohtaisen ennätyksensä 1. ja 2. sarjassa sekä kokonaispisteissä ja sijoittui 17:nneksi.

Voimistelijoiden valmentajat Pedro ja Marleena ovat hyvin tyytyväisiä kisojen kokonaisuuteen:  ”Reissu oli kiva ja onnistunut. Junnuissa kisanneet Ella, Lilli ja Reea ovat vielä nuoria ja kilpailivat luokassa, johon osallistui kaksi tai kolmekin vuotta vanhempia voimistelijoita eli siihen nähden tulokset olivat superhyviä! Urheilijat kertoivat itse saaneensa lisämotivaatiota näistä onnistumisista ja tästä onkin hyvä jatkaa kohti ensi vuoden kansainvälisiä kilpailuja! Tällä kaudella kisataan vielä BounCen omissa kisoissa 5.11. Leppävaarassa, tervetuloa katsomaan ja kannustamaan! 🙂

Nähdään siis Ruusutorpalla marraskuun alussa!