Talvilomaleirillä liikunnan iloa!

Talvilomaviikon liikuntaleirille osallistui mukava joukko lapsia. Leirin aikana opeteltiin uusia temppuja trampalla ja perusvoimistelussa sekä leikittiin ja pelailtiin! Leirillä nähtiin ahkeraa harjoittelua ja upeita tuloksia, kun lapset oppivat uusia liikkeitä, mm. haarataittohypyn ja voltin, osa jopa voltin puolella tai kokonaisella kierteellä! Jokainen eteni omalla tasollaan ja kaikilla oli ainakin ilmeistä päätellen tosi kivaa. ”Tää on kivoin paikka, missä oon ollut” kommentoi eräs lapsi leirin viimeisenä päivänä ja ilahdutti sekä ohjaajia että seuraa laajemmin. Ruokailemassa käytiin viereisessä Amica-ravintola Kutojassa, jonka ystävällisessä palvelussa viihtyivät niin lapset kuin ohjaajatkin.  Leirin päätteeksi palkittiin ahkera treenaaja sekä kiva kaveri. Onnea palkintojen voittajille 🙂

Kesälomalla (kesä- ja elokuussa) leireillään sitten lisää! Lisätietoa tulossa pian, seurailettehan nettisivuja.

Mukavaa talven jatkoa kaikille toivottavat BounCen ohjaajat 🙂

IMG_20170223_183100_01