Menestystä BounCen kisoista!

BounCen kisat käytiin onnistuneesti viime viikonloppuna omalla hallilla Espoossa. Erityiskiitos kaikille talkoohommiin osallistuneille ja etenkin koko viikonlopun paikan päällä ahkeroineille perheille! Suuri kiitos myös Mohikaani ry:lle uusista ja hienoista viirinauhoista sekä kaikesta aiemmasta yhteistyöstä!

Menestystä riitti jokaisesta luokasta, johon bouncelaiset osallistuivat. Lauantai alkoi 2. ja 3. luokan kilpailuilla. 3. luokan voitti BounCen Kaisa Makkonen onnistunein sarjoin pistein 81,851. 2. luokassa Elli Huovinen paransi huimasti sijoitustaan viikon takaisista kisoista saavuttaen tällä kertaa pronssia. Poikien 2. luokassa Alari Juva nappasi hopeisen mitalin pistein 54,366 Sakari Ahosen noustessa neljänneksi (53,066). Samassa luokassa Victor Böhme oli 11.

4. luokan junioritytöissä BounCen voimistelijat ottivat kolmoisvoiton. Voiton vei hienoilla sarjoillaan Ella Korhonen (87,041), toisena niin ikään vaikeusaste-ennätyksensä tehnyt Kiia Kukkonen (85,297) ja kolmantena Lilli Rossi (82,533). Senioreissa miesten sarjassa Raoul Rapeli nappasi kultaa ja samaisessa luokassa naisten sarjassa Oona Tujula oli kolmas.

Sunnuntaina kilpailtiin 1. luokka ja DMT-kilpailu. 1. luokassa BounCen Akseli Maanoja ja Silja Arponen jatkoivat molemmat tämän kauden hienoa kisamenestystään saavuttaen mitalisijat. Akselille pronssia ja Siljalle hopeaa. Kerttu Kosonen oli 6. ja Inka Ljungqvist 8.

BounCe tulokset 1.lk 7.10.18

Tulokset Bounce 2-4.lk 6.10.2018

YKSILÖ

1. lk

2. Silja Arponen/ 6. Kerttu Kosonen/ 8. Inka Ljungqvist

3. Akseli Maanoja

2. lk

3. Elli Huovinen

2. Alari Juva/ 4. Sakari Ahonen/ 11. Victor Böhme

3. lk

1. Kaisa Makkonen

4. lk

Jun: 1. Ella Korhonen/ 2. Kiia Kukkonen/ 3. Lilli Rossi/ 7. Reea Eräheimo

Sen: 1. Raoul Rapeli

Sen naiset: 3. Oona Tujula/ 4. Nea Perälä/ 5. Milla Hokkanen

SYNKRO:

15-16 v.: 1. Reea Eräheimo/ Nea Markkula

17-21 v.: Ella Korhonen/ Oona Tujula

DMT Sen naiset:

1. Milla Hokkanen