Ilmoittautuminen kevätkauden ryhmiin on auki!

BounCen harrastajien kevätkausi alkaa lauantaina 11.1.2020 BounCen uudessa hallissa osoitteessa Kutojantie 12! Ilmoittautuminen aukeaa ma 16.12. – lue alta lisää!

TERVETULOA MUKAAN HAUSKAN LAJIN PARIIN!
BounCella on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia ryhmiä eri ikäisille. Meiltä löytyy mm. temppukerho alle kouluikäisille, trampoliini- ja tuplaminitrampoliiniryhmiä lapsille ja nuorille sekä trampoliinivoimistelua aikuisille. Ryhmien sisältöihin ja tasokuvauksiin voitte tutustua sivupalkin ”harrastetoiminnan kevät 2020” otsikon alta. Huomioittehan, että uudet harrastajat aloittavat aina alkeistasolta ellei aiempaa taustaa voimisteluseuran tarjoamasta trampoliiniharrastuksesta ole. Kaikissa ryhmissä pääpainona on hauskuus ja yhteisöllisyys! Ohjaus on laadukasta ja tekeminen turvallista.

Uudet harrastajat saavat kokeilla lajia kaksi kertaa sitoumuksetta. Mukaan on ilmoittauduttava etukäteen, jotta tiedämme keitä treeneihin on tulossa. Kokeilusta maksettavaksi tulee jäsenmaksu 30e, joka sisältää Voimisteluliiton jumppaturvavakuutuksen. Tervetuloa kokeilemaan ja viihtymään jopa vuosia hauskan lajin parissa!

Ryhmien aikataulut ja vapaat paikat näet ryhmäkalenterista ja ilmoittautumaan pääset täältä! Pyrimme perustamaan jatkuvasti uusia ryhmiä. Mikäli valikoimastamme ei nyt löydy sinulle sopivaa ryhmää, niin seuraathan nettisivuiltamme uusia ryhmävaihtoehtoja. Tiedotamme uusista avattavista ryhmistä nettisivujen lisäksi myös Facebookissa (Voimisteluseura BounCe Espoo ry) ja Instagramissa (@bounceespoo)!

SYYSKAUDEN HARRASTAJIEN SIIRTYMINEN KEVÄTKAUDELLE
Kaikki BounCen syyskauden harrastajat jatkavat AUTOMAATTISESTI SAMASSA RYHMÄSSÄ kevätkaudelle. Eli harrastajan ei tarvitse itse ilmoittautua kevätkaudelle mukaan tai ilmoittaa halustaan jatkaa. Pieniä aikataulumuutoksia voi olla luvassa, mutta infoan näistä erikseen niitä, keitä asia koskee. Myös ryhmien ohjaajiin tulee joitakin muutoksia, sillä joukkoomme liittyy uusia ohjaajia! Ryhmien ikähaitarit tarkistetaan vuodenvaihteessa (esim. 7-9v ryhmä vaihtuu 8-10v ryhmäksi) eli älkää ihmetelkö tätä pientä muutosta ilmoittautumistiedoissanne.

Terkuin
Salla Salmijärvi
Harraste- ja seuratoiminnan koordinaattori
045 1205320
salla@bounce-espoo.fi