Kiia Kukkonen @kiiajoanna

Olen Kiia, ja olen syntynyt vuonna 2004. Käyn ahkerasti harjoituksissa ja treenaan tavoitteellisesti ja täysillä. Olen kannustava ja aina iloinen treenikavereiden puolesta. Olen menestynyt hyvin kansainvälisissä kilpailuissa ja pääsin mukaan tämän vuoden (2017) WAGC-joukkueeseen.

Minut saa pomppimaan ihanat kisamatkat, hauskat treenikaverit sekä tietenkin se hyppimisen fiilis: jännittävät liikkeet, jotka vihdoin uskaltaa tehdä ja kun liike tuntuukin tosi kivalle! Parasta on myös treeneissä onnistuminen, kivat höntsyilyt ja kavereiden kannustus.

Ensi vuoden tavoitteenani on päästä synkrossa trampan EM-kisoihin, sekä päästä taas WAGC-joukkueeseen. Haluan kehittyä voimistelijana: tahdon oppia uusia liikkeitä, hyppiä siistimmin ja korkeammalle.

Unelmani trampassa on menestyä kansainvälisissä kisoissa mahdollisimman hyvin.

Jos olet kiinnostunut kilpailemista, niin kannattaa ehdottomasti hakea kilparyhmään! Meillä on salilla aina hyvä ja hauska fiilis. Meillä on aivan mahtavat valmentajat ja kilparyhmässä pääsee jo nopeasti harjoittelemaan hienoja ja samalla tosi kivoja voltteja ja tuplia. Kilpaileminenkin on todella hauskaa!

 

Kiian parhaita saavutuksia:

  • SM 2017: 3. sija (nuoret)
  • Scalabis Cup, Portugali 2016: 1. sija (alle 12v.)
  • Frivolten Cup, Ruotsi 2017: finaalisija

Treenikaverit kertovat:

”Kiia on motivoitunut ja taitava hyppijä, joka yrittää aina loppuun asti. Kiia tekee parhaansa jokaisissa treeneissä. Kiia on aina iloinen ja positiivinen ja saa kaikki nauramaan ja hymyn tarttumaan!”