Milla Hokkanen @millahokkanen

Olen Milla, juuri lukion päättänyt, vuonna 1998 syntynyt tyttö. Luonteeltani olen positiivinen, hiukan huimapäinen ja halukas kokeilemaan uusia asioita, joten trampoliinivoimistelu on minulle juuri täydellinen laji. Treenatessa yritän aina parhaani, olen ahkera, en luovuta helpolla ja tsemppaan muita!

Minut saa pomppimaan hyvä fiilis treeneissä, uusien liikkeiden ja liikesarjojen oppiminen ja niistä tuleva hyvä tunne, pää alaspäin meno ja se, että trampoliinivoimistelu on hauskaa! Olen motivoitunut treenaaja, en luovuta koskaan helpolla, uskallan kokeilla uusia asioita enkä pelkää epäonnistua.

Tavoitteenani seuraavalle vuodelle on kehittyä treenaajana ja kilpailijana kisasarjoissa kuin myös henkisellä tasolla, menestyä kansallisissa ja kansainvälisissä kisoissa ja päästä edustamaan Suomea kansainvälisesti mahdollisimman paljon.  Unelmat trampoliinivoimistelussa on päästä pitkälle, ja olla osana maailman huippua.

Jos trampoliinivoimistelu kiinnostaa edes hitusen verran kisamielessä, kokeilkaa ihmeessä! Parempaa lajia ei voi suositella, jos tykkää uhmata painovoimaa, kieppua pää alaspäin, haluaa erilaisen ja ainutlaatuisen harrastuksen, haluaa parhaan fiiliksen ja saada myös elinikäisiä ja parhaita kavereita ikinä!

 

Millan parhaita saavutuksia:

  • SM 2017: 4. sija
  • Kansalliset kisat 2017: 1. sija (synkro)
  • PM 2016: 10. sija (naiset)

Treenikaverit kertovat:

”Milla on kokenut, taitava ja rohkea hyppijä. Milla on positiivinen ja ahkera harjoittelija, eikä anna koskaan periksi, vaan yrittää aina tehdä entistä paremmin!”